Hei!

Olen kirjailija ja toimittaja, joka innostuu yhä uudelleen erilaisten naisten elämänkokemuksista ja tarinoista. Minuun ovat vaikuttaneet monet naiset, joita olen radio-, tv- ja lehtityössäni sekä kirjoja kirjoittaessani kohdannut ja haastatellut. Toiset ovat enemmän, toiset vähemmät tunnettuja, mutta kaikki he ovat elämänsä varrella vaeltaneet kiinnostavilla poluilla, kaatuneet, nousseet ja saaneet taas elämästä kiinni.

Tietenkin pohdin monenlaista myös omalta kannaltani, matkustelen ja ihmettelen maailmaa. Olen yhden aikuisen ja kahden nuoren äiti, ja lasten maailmalle saattaminen vaatii sekin selvät tienviitat. Joskus eksyn itsekin, sillä välillä ikävänä seuranani on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Teen paljon työtä vertaistukijana ja kokemusasiantuntijana mielenterveyskysymysten parissa, ja myös kirjoitan psyykkisistä haasteista ja niiden kanssa elämisestä.

Yksi intohimoistani on lisäksi teatteri ja elokuva, joten käyn kurkkimassa esiripun ja kameran taakse valottaen alalla työskentelevien naisten maailmaa ja teoksia, joissa käsitellään naisen elämää.

Pakkaa laukkusi ja avaa mielesi Naisten matkassa!

Päivi

P.S. Voit tutustua kirjoihini Keinulaudalla ja Olet valaissut minun tietäni – presidenttien puolisot esimerkiksi sivuilla http://www.lukuneuvoja.blogspot.com/2013/09/paivi-storgard-keinulaudalla.html tai https://www.yle.fi/uutiset/3-9907398 ja http://www.kirjakaapinavain.blogspot.com/2018/09/olet-valaissut-minun-tietani.html